Oppasrooster en kinderwoorddienstrooster

Beste allemaal,

Hieronder vind je het oppas- en kinderwoorddienstrooster. Wanneer je eventueel niet kunt op de ingeroosterde dag, probeer dan zo vroeg mogelijk zelf met iemand te ruilen. Wanneer er vragen, onduidelijkheden of andere opmerkingen zijn, hoor ik het graag, zodat ik er ook voor het volgende rooster rekening mee kan houden.
Bij deze wil ik iedereen wederom hartelijk bedanken voor het meedraaien. Dankzij jullie bijdrage kunnen we de kerkdiensten voor de betrokken jeugd (en ouders) interessant en mogelijk maken.
Contactpersoon: Gonda Romeijn, bereikbaar via info@ontmoetingskerk.nl

ZondagBijzonderhedenOppasmoederOppashulpKWD groep 1 – 4KWD groep 5 – 8
10-5-2018Margreeth BikkerDaniel KazenJiska WallaardKamp
13-5-2018Mirjam van GenderenFamke VoormolenJolijn Zijderveld - HoffmanAlie vd Bosch