Gastpredikanten

Aanwijzigen en informatie voor gastpredikanten

De zondagsdiensten zijn wekelijks om 9:30 en 18:30 uur (geen avonddiensten tijdens de zomervakantie – regio midden).

De orde van dienst, zoals wij die gewend zijn te volgen in de Ontmoetingskerk, treft u in de onderstaande documenten (voor morgen-/avonddienst, met en zonder Heilig Avondmaal). U mag zich echter vrij voelen hierop aanpassingen te maken.
Orde van Dienst Morgendienst Ontmoetingskerk Noordeloos
Orde van Dienst Avonddienst Ontmoetingskerk Noordeloos
Orde van Dienst Morgendienst met Heilig Avondmaal Ontmoetingskerk Noordeloos

Wij zingen uit het nieuwe Liedboek (2013)

Er wordt bij elke ochtenddienst (avond op verzoek) gebruik gemaakt van de beamer. Er is één scherm aanwezig, dat achter de liturgische tafel hangt. Liederen en teksten worden geprojecteerd.
Eventueel kan ook gebruik gemaakt van filmpjes. U kunt alle gegevens aanleveren via de e-mail (preekregelaar@ontmoetingskerk.nl ).

Elke week wordt de Gemeentebrief uitgebracht. Deze weekbrief is zaterdag te vinden onder gemeentebrieven.

Onze diensten worden uitgezonden via het internet en zijn over de hele wereld te beluisteren, zowel rechtstreeks als opnamen van diensten van de afgelopen maanden. Klik hier voor de link naar kerktelefonie

Voor een goede financiële afhandeling vragen we u het briefje dat voor u klaarligt in de consistorie in te vullen en achter te laten met daarop de volgende gegevens: datum, naam, adres, IBAN-nummer, reiskosten (afstand in km’s).

Gereformeerde Ontmoetingskerk te Noordeloos
M.J. Veder van Hobokenstraat 15e
4225 RA Noordeloos
Tel.: 0183- 581083