FW: extra bericht

Write by:

Van: predikant@ontmoetingskerk.nl [mailto:predikant@ontmoetingskerk.nl] Verzonden: dinsdag 5 november 2019 22:11 Aan: gemeentebrief Onderwerp: extra bericht

Goedenavond,
Dit bericht hoorde nog bij de vorige gemeentebrief. Het is te mooi om te wachten tot komend weekend. Hartelijk welkom!

Benefietconcert zaterdagavond 9 november 2019
Een avond met populaire en klassieke muziek voor het goede doel: het Holy Land Institute for the Deaf (HLID) in Salt, Jordanië.
Het concert begint om 19.30 uur en is in de Ontmoetingskerk te Noordeloos.
Naast zang en muziek is er een korte presentatie over het werk van het HLID en wordt er een collecte gehouden. Daarnaast zijn er leuke spullen te koop die de leerlingen in hun beroepsopleiding bij het HLID maken.
Het belooft een mooie muzikale avond te worden! In de bijlage vindt u de medewerkers van deze avond.
U komt toch ook?
Het adres van de Ontmoetingskerk is: M.J. Veder van Hobokenstraat 15e, 4225 RA Noordeloos.