Help, nieuwe website!

Zoals u ziet is er een nieuwe website. Deze is nog overzichterlijker, duidelijker en nieuwer. Voor sommige is het even wennen. Daarom hebben we deze help gemaakt om al uw vragen te beantwoorden.

Agenda:
Nieuw toegevoegd aan het menu (categorie Ontmoetingskerk) is de agenda. Komende activiteiten kunnen hier vermeld worden met datum, tijd en plaats. Als je op het evenemment klikt kun je nog meer (achtergrond)informatie lezen. Om op deze pagina te vullen moet er contact opgenomen worden met de postmaster, scriba, jeudouderling etc. Dan kan via pagina contact en kies een adres uit het uitrolmenu.

Binnenkort:
Nieuw toegevoegd aan het menu (categorie Ontmoetingskerk) is binnenkort. Eerst komende activiteiten kunnen hier vermeld worden. Om op deze pagina te vullen moet er contact opgenomen worden met de postmaster (Otto).

Via het menu kunt u naar de zoekbox komen om op de site te zoeken. Gebruik het als u niet weet waar iets staat.

Contactpagina:
We zijn vanaf nu overgestapt op het formulier. Dit om spam tegen te gaan. Daarnaast hoeft u uw mailprogramma niet meer te openen. U moet altijd alle velden ingevuld hebben. Als u dat goed doet dan krijgt u een bevestigingsmailtje.Het Email adres wijzigt niet!

Waarom wordt de website veranderd?: De website werd veranderd omdat een aantal zaken onoverzichtelijk waren. Daarnaast is de agenda toegevoegd. De website ook de visitekaartje van onze gemeente. Ook kunnen we in de toekomst nu meer mogelijkheden aanbieden via het net.

Op welke manieren kan ik de gemeentebrief of column of andere pagina 's bekijken?:

• Gebruik van het menu..

Hoe werkt het menu?:
Deze site is verdeeld onder categoriën. Als u daarop klikt dan krijgt u een submenu. En soms is er een submenu onder een submenu. Als u bijvoorbeeld project commissie bekijkt dan zal u ook direct zien aan het menu dat u daar bent. Met het menu geldt: Hoe vaker gebruikt, hoe makkelijker het wordt.

Wat is het tekentje onder ontmoetingskerk.nl?:
Dit is een snellink. U kunt daar de pagina mee printen. Als u de muis erover heen beweegt dan ziet u vanzelf waar u naar toe wordt verzonden.

Ik wil een pagina aanpassen, hoe doe ik dat?:
U zult dat via de postmaster (Otto) moeten doen, via het contactformulier.

Website analyse
Wij volgen elke stap die een bezoeker maakt op de website. Zo hebben wij een idee waar mensen voor komen. Zo kunnen wij de website hierop aanpassen. Mocht u interesse hebben in deze informatie, neem contact op via het contactformulier.

Uw vraag niet beantwoord? Of een fout ontdekt op de website? Ga naar contact en vul het formulier in met uw vraag of opmerking.