Jeugd Kerkdiensten

Er worden jeugd kerkdiensten gehouden. Hieronder een overzicht van wat er georganiseerd wordt en wanneer:

Kinderoppas

Iedere zondag is er kinderoppas in de kleine jeugdruimte van de kerk. Aan het einde van de dienst tijdens het voorspel van het laatste lied, kunnen de kinderen opgehaald worden uit de jeugdruimte om zo ook de zegen mee te krijgen. Voor het oppasrooster klikt u roosters en dan Oppas-/KWDrooster aan.

Kinderwoorddienst

Elke zondag is er kinderwoorddienst voor kinderen van groep 1 t/m 4. Voor kinderen van groep 5 t/m 8 is er om de week kinderwoorddienst. Voor het Kinderwoorddienstrooster klikt u roosters en dan Oppas-/KWDrooster aan.

Jeugdkerk

Eigen kerkdienst, 1x in de 2 maanden voor kinderen van groep 5 t/m 8.

10'erkerk

Eigen kerkdienst, 1x in de 2 maanden voor jeugd van de middelbare school.

Ontmoetingsdienst

Ongeveer 4 keer per jaar wordt een Ontmoetingsdienst georganiseerd. Heb je ideeën voor een Ontmoetingsdienst of lijkt het je leuk om te helpen of mee te denken, dan horen we het graag.

Voor de jeugddienst van 24 januari 2010 heeft een catechesegroep een filmpje gemaakt.
Het is te bekijken via de link: http://www.youtube.com/watch?v=C-IElWNgyxM