Jeugdpastoraat


Jeugdpastoraat: ook voor jou!

Er wordt in onze kerk heel veel gedaan met en voor de jeugd, zoveel zelfs dat een jeugdouderling aan een goed gesprek vaak niet eens toekomt. Toch zijn er soms dingen die je als jongere gewoon eens 1 op 1 met iemand in vertrouwen wil bespreken. Vandaar: jeugdpastoraat.

Jeugdpastoraat is bedoeld voor jongeren van ongeveer 6 tot 25 jaar. Je kan bij ons terecht als je rondloopt met vragen over geloof, jezelf of iets anders. Misschien heb je iets bijzonders meegemaakt. Soms loopt het allemaal niet zo lekker. Of wil je gewoon eens met iemand praten, zomaar. We luisteren graag naar je. Je kunt ons aanspreken als je ons ziet, bellen of mailen. Je mag ook bij ons thuis langskomen. Of als je liever hebt dat wij bij jou komen, geen probleem. Het gaat er om dat je weet dat je er niet alleen voor hoeft te staan en dat je erop kunt vertrouwen dat de dingen die je met ons bespreekt geheim blijven.

Natuurlijk kun je in de meeste gevallen terecht bij je vrienden, familie of ouders. Maar ook wij willen er graag voor je zijn. Die "wij" van het jeugdpastoraat zijn:

Ria van Gils, tel. 0183-581371 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Huib Bor, tel. 0183-581371 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Jankie Verhoeven, tel. 0183-582295 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.