Gastpredikanten

Aanwijzingen voor gastpredikanten

ALGEMEEN

AANVANGSTIJDEN
De zondagsdiensten zijn wekelijks om 9:30 en 18:30 uur (alleen geen avonddiensten tijdens de zomervakantie).

ORDE VAN DIENST
De orde van dienst, zoals wij die gewend zijn te volgen in de Ontmoetingskerk, treft u in de onderstaande documenten (voor morgen-/avonddienst, met en zonder Heilig Avondmaal). U mag zich echter vrij voelen hierop aanpassingen te maken.
Orde van Dienst Morgendienst 2017 Ontmoetingskerk Noordeloos
Orde van Dienst Avonddienst 2017 Ontmoetingskerk Noordeloos
Orde van Dienst Morgendienst met Heilig Avondmaal 2017 Ontmoetingskerk Noordeloos
Orde van Dienst Avonddienst met Heilig Avondmaal 2017 Ontmoetingskerk Noordeloos

LITURGIE
Wilt u de liturgie voor de dienst uiterlijk 2 dagen van te voren mailen naar de preekregelaar ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )?

ZINGEN
Wij zingen uit het nieuwe Liedboek (2013) en Geroepen om te Zingen.
Ook is er een plaatselijke jeugdbundel, waaruit regelmatig een jeugdlied gezongen wordt.

BEAMER
Het is mogelijk om gebruik te maken van de beamer in de kerk. Er is één scherm aanwezig dat achter de liturgische tafel/preekstoel hangt. Graag uiterlijk twee dagen voor de dienst melden als u gebruik wilt maken van de beamer.
Het te vertonen materiaal bij voorkeur via de mail aanleveren ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ), maar het kan ook op USB-stick of DVD.
Er zal dan iemand achter in de kerkzaal aanwezig zijn om de beamer te bedienen.

GEMEENTEBRIEF
Elke week wordt de Gemeentebrief uitgebracht. Deze weekbrief is zaterdag te vinden op www.ontmoetingskerk.nl.

MEELUISTEREN VIA INTERNET
Onze diensten worden uitgezonden via het internet en zijn over de hele wereld te beluisteren, zowel rechtstreeks als opnamen van diensten van de afgelopen 3 maanden (www.ontmoetingskerk.nl).

PREEKVERGOEDING
Voor een goede financiële afhandeling vragen we u het briefje dat voor u klaarligt in de consistorie in te vullen en achter te laten met daarop de volgende gegevens: datum, naam, adres, IBAN-nummer, reiskosten (afstand in km’s).

ADRESGEGEVENS
Gereformeerde Ontmoetingskerk te Noordeloos
M.J. Veder van Hobokenstraat 15e
4225 RA Noordeloos