Commissie Communicatie

De communicatiecommissie heeft als doel de communicatie in en naar buiten de kerk in de breedste zin van het woord uit te dragen.

De communicatiecommissie bestaat uit de volgende subcommissies:

Kerst/ en Paasfolders
In de adventstijd en veertigdagentijd sturen we als Ontmoetingskerk aan alle inwoners van Noordeloos, Hoornaar en Hoogblokland een overzicht van de bijzondere diensten rond Kerst/oudjaar en stille week/Pasen. Dit als uitnodiging voor een ieder om een of meer van de diensten bij te wonen.
De coördinatie van het maken van deze folders wordt gedaan door Joke Bovekerk.

Verspreiding EB en Open Doors
Annie Vink - de Jong,

Internetcommissie
De internetcommissie verzorgt de aanwezigheid van onze kerk op internet met informatie die bedoeld is voor leden en niet-leden en te vinden is onder www.ontmoetingskerk.nl

Externe vertegenwoordigingen
Vakantiebijbelclub
Elk jaar in de zomervakantie worden er twee ochtenden voor alle basisschoolkinderen georganiseerd door de VakantieBijbelClub. Tijdens deze ochtenden wordt aan de hand van een jaarlijks te bepalen thema onder andere gezongen, gebeden, een bijbelverhaal verteld en geknutseld.
De commissie die het organiseert, bestaat uit leden van alle drie de Noordeloose kerken.
Vanuit onze gemeente werkt Wilma Kooijman-Wallaard hier aan mee. tel. (0183) 352398

Alle genoemde personen zijn bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of via het contactformulier