De Bouwplaats – een plaats waar we samen kunnen groeien in geloof en leven.
In onderstaande brochure vindt u het programma met de diverse activiteiten. Wij hopen u daar te ontmoeten.
Het jaarthema 2017-2018 is “Kerkproeverij”

PROJECT 2017     ONTMOETINGSKERK NOORDELOOS

De projectcommissie verzorgt het diaconale project in de Derde Wereld, waarvan de uitvoering meestal berust bij Kerk in Actie.
Samen met partners van Kerk in Actie bestrijden we kinderarbeid in India. Voor maar liefst 168 miljoen kinderen is niet de schoolklas, maar arbeid de dagelijkse realiteit.
Ze moeten werken op het land, op straat, in fabrieken en mijnen of in de prostitutie.

Wij willen kinderarbeid tegen gaan en ieder kind de kans geven op een goede toekomst met onderwijs.
Save is één van de projectpartners van Kerk in Actie binnen het thema Kinderen in de knel, waar onze kerk zich voor inzet. Lees meer op www.kerkinactie.nl/save

U kunt u bijdrage overmaken op rekeningnummer NL65 RABO 0346 3091 58 tnv projectcommissie geref. kerk

Vanuit onze kerk wordt de Elisabethbode verspreid onder leden van onze kerk en daarbuiten (plaatselijke evangelisatie).

Het is een blad dat 23 keer per jaar verschijnt met thema’s over zorg, liefde, eenzaamheid, rouw en dergelijke. Met prachtige gedichten, natuurfoto’s en verhalen laten mensen zien hoe God met de wereld bezig is.

Als kerk hebben we een collectief abonnement waardoor de prijs beperkt kan blijven tot 17 euro per jaar.
Ook kunt u dit plaatselijk evangelisatiewerk steunen met een gift ( b.v. via een steunabonnement).

Voor informatie hierover kunt u terecht bij Ans van Vuren, tel 0183-582079 , mail ansvanvuren@hotmail.com.